A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/vrtić.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ponovo problemi s plaćanjem, svi očekuju rebalans proračuna | Politika+
Zagreb

VRTIĆI: Ponovo problemi s plaćanjem, svi očekuju rebalans proračuna

Problem cijena dječjim vrtićima u Zagrebu, još uvijek nije riješen.

Piše: PolitikaPlus

Problem cijena dječjim vrtićima u Zagrebu, još uvijek nije riješen, samo je malo ostavljen po strani. Naime, roditelji koji su odlučili nastaviti plaćati smještaj u dječjim vrtićima po starom skupštinskom, modelu, sada su suočeni s ultimatumom koji im ne postavlja Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, već pojedine ravnateljice vrtića.

 

Pojedine ravnateljice samoinicijativno su  odlučile roditeljima poslati opomene, u kojima stoji da će, ako ne plate smještaj u vrtiću po višoj cijeni njihova djeca izgubiti svoje mjesto u vrtiću.

Naime, neke su ravnateljice samoinicijativno odlučile roditeljima poslati opomene, u kojima stoji da će, ako ne plate smještaj u vrtiću po višoj cijeni koju im određuje model gradonačelnika Milana Bandića do 25. studenog, njihova djeca izgubiti svoje mjesto u vrtiću.

 

S druge strane, iz Gradskog ureda roditeljima stižu uplatnice za razliku između cijene koju plaćaju po skupštinskom modelu te cijene koju bi trebali platiti po Bandićevom modelu, a na njima je naglašeno kako se uplata očekuje odmah.

 

Ovoj igri živac još uvijek se ne nazire kraj, roditeljima preostaje samo čekanje rebalansa proračuna, koji bi trebao odrediti kako će se dalje naplaćivati smještaj u dječjim vrtićima.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rebalans proračuna, gradska skupština, grad Zagreb