A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan-bandic-040.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SAGA SE NASTAVLJA: Jurica Meić sada tuži Milana Bandića zbog klevete | Politika+
Zagreb

POGLEDAJTE VIDEO: SAGA SE NASTAVLJA: Jurica Meić sada tuži Milana Bandića zbog klevete

Bandić: Spreman sam se pomiriti ako se ispriča. Meić: Nisam oklevetao gradonačelnika!

Piše: PolitikaPlus

Iako se danas na Općinskome kaznenom sudu u Zagrebu očekivala objava presude SDP-ovu gradskom zastupniku Jurici Meiću, kojega je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tužio zbog klevete, to se nije dogodilo jer je sutkinja odlučila objediniti postupke pošto je Meić podnio tužbu protiv Bandića.

 

Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik izjavio je novinarima nakon rasprave da će se provesti jedinstveni postupak jer je Meić podnio privatnu tužbu.

KREŠIMIR KRSNIK:  To su isti događaji na istom aktualnom satu pa će se u jedinstvenom postupku raspravljati o jednoj i drugoj tužbi

 

- To su isti događaji na istom aktualnom satu pa će se u jedinstvenom postupku raspravljati o jednoj i drugoj tužbi, kratko je rekao Krsnik.

 

Bandić je u travnju ove godine tužio Meića jer ga je na sjednici Gradske skupštine SDP-ov gradski zastupnik, nezadovoljan gradonačelnikovim odgovorom na pitanje kako je mogla biti izdana lokacijska dozvola za projekt 'Cvjetni' iako nije izgrađena šetnica koja bi spojila Gundulićevu ulicu s Cvjetnim trgom, upitao koliko se nakrao i kako ga nije strah Svevišnjega, a govori da je vjernik.

 

Pokušaj mirenja na sudu nije uspio. Bandić je rekao da je spreman pomiriti se ako mu se tuženi ispriča, no Meić je izjavio kako smatra da nije oklevetao gradonačelnika, nakon čega je Bandić ustrajao na tužbi.

 

Sutkinja je danas utvrdila da je Meić u srpnju podnio tužbu protiv Bandića pa je odlučila provesti jedinstveni postupak budući je riječ o povezanim kaznenim djelima i istim dokazima.


Rasprava je najavljena za 21. studenoga.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MILAN BANDIĆ