A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/djakovstina%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vladin glasnogovornik javio se u emisiju HTV-a i obećao isplatu otpremnine | Politika+
Tvrtke

ĐAKOVŠTINA: Vladin glasnogovornik javio se u emisiju HTV-a i obećao isplatu otpremnine

Na kraju emisije HRT-a javio se glasnogovornik Vlade Mladen Pavić koji je istaknuo kako Vlada nije zaboravila na radnike Đakovštine te da će im isplatiti otpremnine.

Piše: PolitikaPlus

Nakon što je tridesetak bivših radnika Đakovštine u stečaju prosvjedovalo danas u Zagrebu pred sjedištem Delegacije Europske unije na Trgu žrtava fašizma, ispred Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), ispred sjedište sindikata PPDIV-a u ulici Ljudevita Posavskog te ispred Radničkog doma, njihovo je izaslanstvo primio i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Prosvjednici su isticali kako traže od Vlade isplatu 26 milijuna kuna otpremnina za 350 radnika te propale đakovačke tvrtke.

Bivši radnici Đakovštine isticali su kako su se odlučili i na ovaj način upozoriti na situaciju u kojoj su se našli. Pošto nemaju prava prosvjedovati na Markovom trgu ispred Vlade, koju kao trećinskog vlasništva Đakovštine smatraju odgovornom za svoju situaciju, odlučili su o svemu upoznati i EU institucije koje djeluju u Hrvatskoj, kazali su.

U večernjim satima bivši radnici Đakovštine gostovali su u emisiji HRT-a, urednika i voditelja Roberta Zubera na kojoj su još jednom javnost upoznali sa svojim problemima i zahtjevima. Na kraju emisije javio se glasnogovornik Vlade Mladen Pavić koji je istaknuo kako Vlada nije zaboravila na radnike Đakovštine te da će im isplatiti otpremnine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mladen pavić, otpremnine, vlada, đakovština