A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Željko Jovanović: Vlada se ne bori protiv korupcije, to je laž! | Politika+
Hrvatska

KUKURIKU U ZADRU: VIDEO Željko Jovanović: Vlada se ne bori protiv korupcije, to je laž!

'Ima neke simbolike u tome da se o korupciji govori baš u Zadru. Ovo je grad iz kojeg dolazi ministar koji ništa ne zna, ništa ne vidi i ništa ne čuje, koji nema pojma kako su iz državnog proračuna nestale milijarde kuna.'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: PolitikaPlus

- Laž je da je ova vlada započela borbu protiv korupcije, izjavio je Željko Jovanović na predstavljanju Plana 21 u Zadru. SDP-ov zastupnik tvrdi da je borbu protiv korupcije započela vlada Ivice Račana, dok Jadranka Kosor o korupciji samo priča, ali pravih pomaka nema.

"Ima neke simbolike u tome da se o korupciji govori baš u Zadru. Ovo je grad iz kojeg dolazi ministar koji ništa ne zna, ništa ne vidi i ništa ne čuje, koji nema pojma kako su iz državnog proračuna nestale milijarde kuna", kazao je Jovanović, očito aludirajući na Božidara Kalmetu i brojne afere u njegovom resoru.

 "Borba protiv korupcije započinje baš iz Zadra. Protiv ministara koji su moćni nema niti jedne istrage; ministar blagodati korupcijske klime iz ovog grada opet će biti prvi na listi", poručio je Jovanović.

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a i lider Kukuriku koalicije, zadarskim biračima obratio se nešto pomirljivijim tonovima. "Za kompromis je potrebno dvoje", poručio je Milanović objasnivši da je tribina u Zadru, s temom "Društvo bez korupcije", produkt osmogodišnje vladavine HDZ-a, koju Jovanović naziva "najvećom prevarom u Hrvatskoj u zadnjih 20 godina".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sdp, hdz, kukuriku koalicija, željko jovanović, vlada