A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/adolf%20hitler%2022.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Britanski novinari: Hitler je pobjegao u Argentinu i tamo živio još 17 godina! | Politika+
Svijet

NIJE SE UBIO?: Britanski novinari: Hitler je pobjegao u Argentinu i tamo živio još 17 godina!

'Hitler je u Južnoj Americi dobio novi identitet i živio sa svojom suprugom, te odgojio dvije kćeri sve dok 1962. godine nije umro prirodnom smrću.'

FOTO: Adolf Hitler
FOTO: Telegraph
Piše: PolitikaPlus

Britanski novinari Gerrard Williams i Simon Dunstan tvrde da imaju veliku količinu dokaza prema kojima je Hitler dočekao starost i umro u Južnoj Americi. Hitler je, prema njima, s Evom Braun pobjegao u Argentinu u travnju 1945. Hitler je u Argentini živio još 17 godina, a umro je 1962. S njim su bile i njegove dvije kćeri.

 

'Američke tajne službe znale su za Hitlerov bijeg, ali nitko nije reagirao jer su Amerikanci zauzvrat dobili uvid u tehnologiju koju su nacisti razvijali za vrijeme Drugog svjetskog rata.'

Do sada je bila činjenica da se Hitler ubio 1945. i sada to s novim dokazima, tvrde autori, dolazi u pitanje.

 

- Nismo željeli pisati novu povijest, ali dokazi o Hitlerovom bijegu su prejaki da bi ih ignorirali, izjavio je Williams za Sky news i dodao kako nije ni bilo forenzičkih dokaza da je Hitler mrtav, prenosi India Times.

Također je rekao kako je lubanja za koju se tvrdilo da je Hitlerova zapravo pripadala nekoj mladoj ženi. Nove tvrdnje o Hitlerovom životu objavili su u knjizi 'Sivi vuk: Bijeg Adolfa Hitlera'.

 

Hitler je u Južnoj Americi dobio novi identitet i živio sa svojom suprugom, te odgojio dvije kćeri sve dok 1962. godine nije umro prirodnom smrću, tvrde Williams i Dunstan.

 

U knjizi također iznose optužbe kako su američke tajne službe znale za Hitlerov bijeg, ali nitko nije reagirao jer su Amerikanci zauzvrat dobili uvid u tehnologiju koju su nacisti razvijali za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

južna amerika, novinari, velika britanija, njemačka, adolf hitler