A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/navijaci%20u%20splitu.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

I policija u BiH priprema se za nerede za vrijeme okršaja Hrvatske i Turske | Politika+
Sport

KVALIFIKACIJE: I policija u BiH priprema se za nerede za vrijeme okršaja Hrvatske i Turske

"Već od danas počinjemo s pripremama mjera sigurnosti za vrijeme odigravanja utakmice Hrvatske i Turske"

Piše: PolitikaPlus/Hina/Dnevni avaz

Policija u Hercegovini priprema posebne mjere sigurnosti jer strahuje da će doigravanje za plasman na europsko nogometno prvenstvo između reprezentacija Hrvatske i Turske u studenome ponovo prouzročiti izgrede kakvi su izbili 2008. godine, piše sarajevski Dnevni avaz.

"Već od danas počinjemo s pripremama mjera sigurnosti za vrijeme odigravanja utakmice Hrvatske i Turske", izjavio je Amir Begić, ravnatelj policije Hercegovačko-neretvanske županije.

Potvrdio je da je policija svjesna naznaka da bi nogometna utakmica između Hrvatske i Turske mogla dovesti do sukoba između Hrvata i Bošnjaka.

Avaz podsjeća da je u sukobima na području Hercegovine 2008. godine nakon četvrtfinalne utakmice Hrvatske i Turske na europskom prvenstvu došlo do dramatičnih sukoba. U Mostaru, Stocu i Čapljini tada je ozljeđeno dvadeset policajaca koji su intervenirali kako bi smirili sukobe među navijačima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

navijači, amir begić