A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/japan-samostan-002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Japan dijeli besplatne aviokarte | Politika+
Mojbiz

TURISTIČKA PROMIDŽBA: Japan dijeli besplatne aviokarte

10 tisuća karata bit će besplatno podijeljeno turistima diljem svijeta kako bi posjetili Japan

FOTO: Japan
Piše: PolitikaPlus

Čak 10 tisuća karata bit će besplatno podijeljeno turistima diljem svijeta kako bi posjetili Japan.

 

Nakon katastrofalnog potresa i tsunamija broj turista u ovoj otočnoj zemlji, u pojedinim regijama pao je za 80 posto. Osim što je u potresu i razornom tsunamiju u Japanu živote izgubio velik broj ljudi te je zabilježena ogromna materijalna šteta, i japanski turizam našao se u problemima.

Japanci tako planiraju diljem svijeta podijeliti ukupno 10.000 pozivnica strancima da posjete Japan i to s povratnom zrakoplovnom kartom.
Zato se japansko ministarstvo turizma odlučilo na ovaj potez , kao bi privukli strance. Japanci tako planiraju diljem svijeta podijeliti ukupno 10.000 pozivnica strancima da posjete Japan i to s povratnom zrakoplovnom kartom.

 

Očekuje velika navala na besplatne karte, prijave za natječaj bit će putem će se putem internetskih stranica japanskog ministarstva turizma( Ministarstvo zemlje, infrastrukture, prometa i turizma Japana) a zainteresirani će morati predstaviti svoja putovanja.

 

Nakon što odaberu odabrat 10.000 najzanimljivijih prijedloga sretnici će moći putovati u zemlju izlazećeg sunca ,a po povratku kući putem blogova ili lokalnih medija morat će opisati situaciju u Japana, što su doživjeli i slično.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turisti, japan, turizam