A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ-ovi kordinatori: Jadranka Kosor dala novu priliku Šukeru | Politika+
Hrvatska

LJUDI JADRANKE KOSOR: HDZ-ovi kordinatori: Jadranka Kosor dala novu priliku Šukeru

Na sjednici Predsjedništva, kako je priopćeno, razgovaralo se i o aktualnoj političkoj situaciji te aktivnostima stranke.

Piše: PolitikaPlus

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a kojom je predsjedala predsjednica stranke Jadranka Kosor izabrani su koordinatori izbornih jedinica za predstojeće parlamentarne izbore, priopćeno je danas iz HDZ-a.

Na prijedlog predsjednice HDZ-a, Predsjedništvo je jednoglasno donijelo odluku da se za koordinatore izbornih jedinica imenuju u I. izbornoj jedinici Gordan Jandroković, u II. izbornoj jedinici Đuro Popijač, u III. izbornoj jedinici Tomislav Karamarko, u IV. izbornoj jedinici Vladimir Šeks, u V. izbornoj jedinici Petar Čobanković, u VI. izbornoj jedinici Ivan Šuker, u VII. izbornoj jedinici Martina Dalić, u VIII. izbornoj jedinici Davor Božinović, u IX. izbornoj jedinici Božidar Kalmeta, a u X. izbornoj jedinici Branko Bačić.

Na sjednici Predsjedništva, kako je priopćeno, razgovaralo se i o aktualnoj političkoj situaciji te aktivnostima stranke.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hdz, jadranka kosor, ivan šuker, izbori