A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: Mi vas se ne bojimo jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku | Politika+
Hrvatska

PORUKA: Jadranka Kosor: Mi vas se ne bojimo jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku

Iako nije službeno počela, predizborna kampanja u punom je jeku od retorike, ambijenta i naravno poruka.

Piše: PolitikaPlus/HINA

HDZ će biti ustrajan u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa, u zaštiti hrvatskih branitelja od bilo kakve vrste progona i u tome ga nitko neće zaustaviti niti obeshrabriti,istaknula je  predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a za VI. Izbornu jedinicu u Velikoj Gorici.

 

- Mi ćemo u obranu nacionalnih intreresa uključiti sve domoljube, sve one koji misle hrvatski i za Hrvatsku, rekla je Kosor pozvavši sve koji tako misle da im se priključe u izbornoj pobjedi. Dodavši kako su HDZ i ona osobno u posljednje dvije godine bili izvrgnuti mnogim uvredama i poniženjima.

 

-Mi se vas ne bojimo, jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, jedinu domovinu. Jer je HDZ utemeljio čovjek, dr. Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega, kazala je Kosor na skupu u Športskoj dvorani Srednjoškolskog centra, burno pozdravljena od članova stranke iz VI. izborne jedinice.

 

JADRANKA KOSOR: Mi se vas ne bojimo, jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, jedinu domovinu. Jer je HDZ utemeljio čovjek, dr. Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega

 

Ocijenila je kako je jedan od razloga bezočnih nasrtaja na HDZ i to što je mnogima konačno postalo jasno da su im zauvijek uništili "san o Jugoslaviji", pogotovo nakon završetka pregovora za ulazak Hrvatske u EU.

 

Pozvala je sve članove stranke da u predizbornoj kampanji daju sve za Hrvatsku, a pokažu da se Hrvatsku ne daju nizašto.

 

Predsjednica HDZ-a rekla je kako se ta stranka kroz program Vlade i kroz predloženi program za parlamentarne izbore okreće izvornom programu HDZ-a, koji je utemeljio dr. Franjo Tuđman.

 

-Okrećemo se onom što je najvrjednije u tom programu, a to je čuvati Domovinu, čuvati Hrvatsku, kazala je Kosor istaknuvši kako domoljublje nije izašlo iz mode te mora biti u svemu što se radi.

 

Osvrnula se i na izjave s jučerašnjeg predstavljanja programa Kukuriku koalicije u Vukovaru, te naglasila kako Hrvatska nije parcela.

-Ne, Hrvatska je Domovina, Hrvatska je dom, najsvetije što imamo i najvažnije što moramo čuvati", rekla je predsjednica HDZ-a.

 

Osvrćući se na borbu protiv korupcije Kosor je rekla da ona i dalje ide u svim smjerovima i prema svima te da svi lopovi odu u zatvor.

 

-HDZ je širom otvorio vrata i prozore, napravio propuh, u borbi protiv korupcije. MI smo prvi u borbi protiv tog zla, drugi nisu", kazala je Kosor pozvavši i druge stranke da otvore 'vrata i prozore' toj borbi.

 

-Sve na sunce i u Zagrebačkom holdingu i u Sisačko-moslavačkoj županiji, svakom gradu i općini", rekla je.

 

Na borbu protiv korupcije osvrnuo se i predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković, rekavši kako je Zagreb simbol načina vladanja SDP-a, HNS-a i njihovih partnera te primjer nepotizma, neznanja, korupcije i zlouporabe dužnosti.

 

-Zagreb je jasan pokazatelj kako bi oni vladali kada bi došli na vlast u Hrvatskoj, kazao je Jandroković, dodavši da je Zagrebački holding "simbol svih simbola".

Predložio je da se te stranke umjesto 'Kukuriku koalicije' nazovu 'Holding koalicija' kako bi svi vidjeli njihov način vladanja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gordan jandroković, franjo tuđman, hdz, Jadranka Kosor