A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/kim%20kardashian.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kim Kardashian 'pala' na srpski šarm, planira dolazak u Beograd! | Politika+
Scena

ŽELI OBIĆI EUROPU: Kim Kardashian 'pala' na srpski šarm, planira dolazak u Beograd!

Poželjela je upoznati se s noćnim životom Beograda, za kojeg je čula da je odličan, kaže srpska voditeljica Bojana Janković.

FOTO: Kim Kardashian
Piše: PolitikaPlus

Kim Kardashian oduševljena je Srbima te planira čak i dolazak u Beograd. Otkrila je to u New Yorku tijekom ručka sa srpskom voditeljicom Bojanom Janković.

Bojana je za srpski Press izjavila kako ima zajedničke prijatelje s Kim, pa se s njom i družila tijekom boravka u New Yorku. 'Kim je super. Prelijepa je, nenametljiva i normalna djevojka. Rekla mi je kako bi voljela detaljno obići Europu, a poželjela je i upoznati se s noćnim životom Beograda, za kojeg je čula da je odličan', otkrila je Bojana detalj s ručka.

 

Kim joj je rekla i kako je upoznala dosta Srba te sramežljivo priznala kako su joj upravo oni najljepši narod na svijetu. A posebno je slaba na srpskog tenisača Novaka Đokovića. Za njega je dodala da je spontan i pun duha. S obzirom na njezino oduševljenje našim susjedima, vjerujemo da će se uskoro 'zaletjeti' u ove krajeve.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kim kardashian