A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-500.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: A koja su to nova lica u koaliciji? U HNS-u razabirem dvoje | Politika+
Hrvatska

DNEVNIK PLUS: Jadranka Kosor: A koja su to nova lica u koaliciji? U HNS-u razabirem dvoje

"... A od to dvoje jedno ima velike probleme."

Piše: PolitikaPlus

Predsjednica hrvatske vlade u Dnevniku Plus HTV-a rekla je ponešto o gotovo svim aktualnim temama, a na provokacije uglavnom odgovarala protuudarcima. Prema njenim riječima,  ne obeshrabruju je loši rezultati na anketama. Na pitanje koja to nova lica nudi HDZ, zapitala je zašto nitko to isto ne pita i SDP ili HNS. Komentirala je i ponudu konkurencije, zapitavši se 'a koja su to nova lica' koja se nude u koaliciji?


- U HNS-u ja razabirem samo dvoje ljudi, od od kojih jedno ima velike osobne probleme, rekla je Jadranka Kosor, ciljajući, naravno, na Vesnu Pusić i Radimira Čačića.

Nakon slučaja Purda, dobila sam uvjeravanja da će se stvari pokrenuti na bolje, ali kao što vidite pokrenule su se na gore.

U vezi zakona  kojim se ništetnim proglašavanju optužnice susjedne Srbije dobro je poentirala pozvavši sve one koji misle da je taj zakon predizborni da protiv njega glasuju u Saboru. HDZ je time očito oporbi postavio zamku koju ne mogu preskočiti. Kako je rekla, ona je za posljednje optužnice saznala isto kada i mediji, iako su te optužnice u Hrvatsku stigle još u srpnju.

Prema njenim riječima, nakon slučaja Purda, dobila je uvjeravanja sa srbijanske strane, pa i od predsjednika Tadića, da je s time gotovo, no nakon toga su ponovno stigle optužnice.

- Dobila sam uvjeravanja da će se pokrenuti na bolje, ali kao što vidite pokrenule su se na gore, rekla je premijerka, podsjetivši da međudržavni sporazumi iz 2007. nisu dali očekivani rezultat.

Treba reći dosta je toga, zar mislite da je vlada trebala šutjeti i čekati novi kontingent optužnica za 40 ljudi, retorički je zaključila premijerka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

optužnice jna, tihomir purda, hdz, izbori, jadranka kosor