A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/studenti%201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebačka županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija | Politika+
Zagreb

STIPENDIJE: Zagrebačka županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija

Zagrebačka županija raspisala natječaj za dodjelu stipendija za učenike i studente.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebačka županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za školsku godinu 2011./2012. za učenike i studente s prebivalištem na području Zagrebačke županije, a biti će otvoren do 14. listopada, priopćeno je danas iz Ureda župana te su pozvani svi zainteresirani da se jave na natječaj.

 

U ovoj školskoj godini Zagrebačka županija dodijelit će 50 novih stipendija i to 30 za učenike i 20 za studente. Za 50 novih stipendista, te 148 starih, koji nastavljaju redovno školovanje u školskoj godini 2011./2012., Zagrebačka županija osigurala je 2,2 milijuna kuna, navodi se u priopćenju.

 

Dodaje se kako će se od 30 stipendija za učenike, prema kriteriju izvrsnosti dodijeliti 10 stipendija, od toga tri za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijeliti će se 20 stipendija za učenike, od čega 10 za deficitarna zanimanja kao što su autolakirer, dimnjačar, kuhar, fasader, slastičar, tesar, tokar, kozmetičar itd.

 

Od 20 stipendija za studente, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se do 10 stipendija, od toga najviše tri stipendije za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se do 10 stipendija. Kao i prošle godine stipendije se dodjeljuju za 12 mjeseci, a mjesečno iznose 500 kuna za učenike i 1000 kuna za studente.

 

Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija objavit će se na oglasnim pločama svih gradova i općina u Zagrebačkoj županiji u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava. Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se do 14. listopada 2011. godine jave na natječaj. Prijave se dostavljaju poštom u Zagrebačku županiju ili osobno u Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Zagrebačke županije.Tekst natječaja i prijavni obrazac nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije: www.zagrebacka-zupanija.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stipendije, zagrebačka županija, grad zagreb