A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/bicikl.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Europski tjedan mobilnosti: Biciklom na posao | Politika+
Zagreb

AKCIJA: Europski tjedan mobilnosti: Biciklom na posao

„Alternativna mobilnost“ ovogodišnja je glavna tema Europskog tjedna mobilnosti.

Piše: PolitikaPlus

Grad Zagreb i ove godine organizira i koordinira niz aktivnosti čime se uključuje u 10. Europski tjedan mobilnosti.

 

Na Trgu P. Preradovića zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević potpisala povelju o pristupanju Grada Zagreba toj sedmodnevnoj manifestaciji koja se svake godine obilježava od 16. do 22. rujna u organizaciji Europske komisije, direkcije Enviroment DG.

 

Na jezeru Bundek, počinje „PARKiranje“, cjelodnevni vikend program sportsko-rekreativnog i zabavnog sadržaja, a za 22. rujna, Dan bez automobila, najavljene su „Zagrebačke žbice“ sa startom na Trgu P. Preradovića gdje će okupljeni biciklisti započeti svoju utrku.

"Alternativna mobilnost" ovogodišnja je glavna tema Europskog tjedna mobilnosti, a Grad Zagreb, koji je u konkurenciji preko 2000 europskih gradova redovno ostvarivao iznimno zapažen rezultat i bivao uvršten u prvih deset gradova, četvrtu se godinu zaredom prijavljuje za Mobility Award, nagradu koja se dodjeljuje gradovima koji su trajnim mjerama na području održivog prometa najbolje organizirali sedmodnevnu kampanju.Udruga Moj Bicikl, partner Grada Zagreba, u okviru manifestacije donirala je tri bicikla za zaposlenike gradske uprave promovirajući tako projekt „Biciklom na posao“, dok je zamjenica gradonačelnika uručila nagrade pobjednicima foto natječaja „Kretanje mojim kvartom“ u okviru projekta CIVITAS ELAN.Na jezeru Bundek, počinje „PARKiranje“, cjelodnevni vikend program sportsko-rekreativnog i zabavnog sadržaja, a za 22. rujna, Dan bez automobila, najavljene su „Zagrebačke žbice“ sa startom na Trgu P. Preradovića gdje će okupljeni biciklisti započeti svoju utrku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tjedan mobilosti, jezero bundek, Grad zagreb