A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/velika%20britanija%20david_cameron_1384023c.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

David Cameron u Rusiji: Medvjedjev želi da se razgovara o svim temama | Politika+
Svijet

SUSRET: David Cameron u Rusiji: Medvjedjev želi da se razgovara o svim temama

Nadam se da će ovaj posjet biti produktivan i da će obuhvatiti sve aspekte rusko-britanskih odnosa, kako na bilateralnoj razini, tako i na međunarodnom planu, rekao je Medvjedjev.

FOTO: David Cameron
Piše: PolitikaPlus/Hina

Ruski predsjednik Dmitrij Medvjedjev izrazio je u ponedjeljak želju da se u prigodi "dugoočekivana" posjeta Davida Camerona, prvog posjeta jednog britanskog premijera nakon 2006., "razgovara o svim aspektima" rusko-britanskih odnosa.

 

Nadam se da će ovaj posjet biti produktivan i da će obuhvatiti sve aspekte rusko-britanskih odnosa, kako na bilateralnoj razini, tako i na međunarodnom planu, rekao je Medvjedjev.

"Nadam se da će ovaj posjet biti produktivan i da će obuhvatiti sve aspekte rusko-britanskih odnosa, kako na bilateralnoj razini, tako i na međunarodnom planu", rekao je Medvjedjev uoči susreta s britanskim premijerom.

"Ovaj posjet odavno očekujemo, budući da susreta s britanskim premijerom na ovoj razini nije bilo već dugi niz godina", dodao je.

Britansko-ruske veze su prilično zategnute nakon ubojstva bivšeg ruskog agenta Aleksandra Litvinenka 2006. u Londonu, nakon kojega su se dvije zemlje počele međusobno optuživati i protjerale su po nekoliko diplomata.

Britanski premijer koji je u nedjelju doputovao u Moskvu, u ponedjeljak u 14.30 sati treba se sastati s ruskim premijerom Vladimirom Putinom.

Taj će susret biti prvi kontakt na visokoj razini između Putina, predsjednika u vrijeme kada je Litvinenko otrovan, i jednog britanskog dužnosnika nakon 2007.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

velika britanija, rusija, dmitrij medvedev, David cameron, dmitrij medvjedjev