A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/amy-winehouse-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Amy Winehouse je u trenutku smrti u organizmu imala Librium | Politika+
Scena

RIJEČ OCA: Amy Winehouse je u trenutku smrti u organizmu imala Librium

"Ono što se dogodilo Amy nije imalo nikakve veze s drogom."

FOTO: Amy Winehouse: Još uvijek nerazjašnjena smrt
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Britanska pjevačica Amy Winehouse u trenutku smrti u organizmu je imala samo jedan medikament, propisani lijek Librium za alkoholnu detoksikaciju, izjavio je njezin otac.


Mitch Winehouse je u razgovoru s urednikom CNN-a Andersonom Cooperom tako ponovo ranije izjave da njegova kći nije imala ilegalnih supstanci u svom organizmu u trenutku smrti.

"Ono što se dogodilo Amy nije imalo nikakve veze s drogom", rekao je njezin otac.

Kada je Amy Winehouse iznenada umrla 23. srpnja naširoko se pretpostavljalo da je smrt povezana s njezinim dugogodišnjim problemom ovisnosti o alkoholu i drogama. Toksikološki nalaz s obdukcije objavljen prošli mjesec pokazao je da je u organizmu imala nešto alkohola, ali nikakvih ilegalnih supstanci.

Jedini lijek koji je pronađen u organizmu mala je količina Libriuma, klordiazepoksida koji se koristi za prevladavanje ovisničke krize o alkoholu, koji je Amy bio propisan, rekao je njezin otac.

Razgovor s Andersonom Cooperom za njegov novi 'talk-show' "Anderson" prvi je veći intervju koji je neki član obitelj Winehouse dao nakon Amyne smrti. Snimljeni razgovor će u cijelosti biti emitiran u ponedjeljak.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

klordiazepoksid, OVISNOST, SAMOUBOJSTVO, LIBRIUM, AMY WINEHOUSE, MITCH WINEHOUSE