Zagreb

ORAT ĆE SAM: VIDEO Milan Bandić: Na izbore izlazim sam uz potporu građana Zagreba!

"Hodajući ulicama ovoga grada ja vidim sreću i zadovoljstvo!"

FOTO: Ivan Hrstić
Piše: Ivan Klarić. Snimatelj: Mislav Jujnović

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Paromlinskoj cesti u centru glavnog grada Hrvatske otvorio je parking sa 600 parkirnih mjesta koji će za građane Zagreba i njihove goste biti besplatan, a koji je porezne obveznike ovog grada, zajedno s javnom rasvjetom, stajao nešto više od 4 milijuna kuna.

"To su neka vaša istraživanja, ja o tome ne znam ništa. Hodajući ulicama ovoga grada ja vidim sreću i zadovoljstvo. O tim vašim istraživanjima ne znam ništa niti me rezultati tog istraživanja zanimaju."

- Ovo je dokaz da se u gradu Zagrebu radi veliki posao i da grad Zagreb i ja kao gradonačelnik brinemo o našim građanima. Na ovom se projektu radilo požrtvovno i jako mi je drago da je gotovo, rekao je ponosni Milan Bandić.

 

Okupljene novinare zanimao je gradonačelnikov komentar najnovijih podataka istraživanja Nacionalnog indeksa sreće prema kojem su građani Zagreba najnesretniji.

"Na izbore izlazim sam uz potporu građana Zagreba koji me podržavaju već dugi niz godina! Oni su moji partneri i moja najveća snaga  Mislim da sam vam time sve rekao!"

- To su neka vaša istraživanja, ja o tome ne znam ništa! Hodajući ulicama ovoga grada ja vidim sreću i zadovoljstvo! O tim vašim istraživanjima ne znam ništa niti me rezultati tog istraživanja zanimaju!, hladno je odgovorio zagrebački gradonačelnik.

 

Informaciju kako će se u Splitu međusobno sukobiti navijači Dinama, s jedne strane oni koji podržavaju Zdravka Mamića, a s druge oni koji ga ne podržavaju, Bandić je nazvao glupošću.

 

- Ja ustinu ne znam odakle vam te informacije. O tome ne znam ništa. Vi kao i nekada Zlatko Canjuga imate neke informacije koje nitko ne zna. Dakle, ta priča je glupost isto kao i vaše pitanje, oštro je odgovorio Bandić novinarki.

 

Na pitanje je li ovaj parking u centru Zagreba zapravo predizborni poklon građanima Zagreba, Bandić je s osmijehom na licu negirao, a na naše pitanje je li moguć njegov zajednički izlazak na izbore sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom ili profesorom Ljubom Jurčićem, kako se moglo pročitati u medijima zadnjih nekoliko tjedana, Bandić je odgovorio.

 

- Na izbore izlazim sam uz potporu građana Zagreba koji me podržavaju već dugi niz godina! Oni su moji partneri i moja najveća snaga  Mislim da sam vam time sve rekao, istaknuo je Milan Bandić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PARKIRANJE, PARKING, PAROMLINSKA CESTA, PAROMLIN, ZDRAVKO MAMIĆ, ŽELJKO KERUM, MILAN BANDIĆ