A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/velimir%20srica.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Velimir Srića: Ne plaćajte vrtić, moramo pričekati rasplet ove političke borbe | Politika+
Zagreb

HSLS: Velimir Srića: Ne plaćajte vrtić, moramo pričekati rasplet ove političke borbe

'Predloženi maksimum s 2000 treba smanjiti na 1000 kuna.'

FOTO: Velimir Srića
Piše: PolitikaPlus

Sapunicu oko zagrebačkih vrtića, u priopćenju koje prenosimo u cijelosti, komentirao je i predsjednik zagrebačkog HSLS-a prof. Velimir Srića.

 

Mi ne želimo anarhiju kako SDP predlaže paranje uplatnica. Mora postojati sustav pritiska kojim će se utjecati na ovakav neodrživi politički sraz između Gradonačelnika i SDP-a.

"Uplatnice su stigle. Nemojte za sada platiti, jer moramo pričekati legalni rasplet ove političke borbe. Mi ne želimo anarhiju kako SDP predlaže paranje uplatnica. Mora postojati sustav pritiska kojim će se utjecati na ovakav neodrživi politički sraz između Gradonačelnika i SDPa. Takva „kick boxing“ borba je nas roditelje doveo u poziciju navijača koji to više ne želimo biti.

 

Mora se postići pravni epilog ove situacije, jer Zagreb je već predugo talac političkog prepucavanja gradonačelnika i njegove bivše stranke. Glavne žrtve tog sramotnog predizbornog igrokaza postala su djeca vrtićkog uzrasta i njihovi roditelji. U normalnim društvima djeca su najveće bogatstvo, u Zagrebu ona su postala pioni u beskrupuloznoj borbi za političke bodove.

 

Tražimo da se to bolesno stanje HITNO prekine! Predlažemo da Skupština i gradonačelnik SMJESTA dogovore i normativno provedu kompromisno rješenje prema kojem se cijene vrtića subvencioniraju socijalno ugroženim porodicama na temelju dohodovnog cenzusa. HSLS Zagreba smatra da predloženi maksimum s 2000 treba smanjiti na 1000 kuna, a nastalu razliku pokriti rebalansom proračuna.

 

Ne uspije li se ovakvo pravedno i razumno rješenje donijeti i sprovesti do prvih dana rujna, bit će to sigurni znak da Zagreb treba prijevremene izbore, jer aktualna vlast politikantstvo stavlja ispred interesa svojih građana, na kraju će Srića.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsls, velimir srića, milan bandić, vrtići