A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan-bandic-031.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Bandić: Da svi plaćaju istu cijenu vrtića? To je bogohulno i drsko! | Politika+
Zagreb

PORUKA KRITIČARIMA: Milan Bandić: Da svi plaćaju istu cijenu vrtića? To je bogohulno i drsko!

'Oni koji u ovo vrijeme krize tvrde da svi moraju plaćati isto ne znaju što govore.'

Piše: Ivan Klarić

Gotovo na samom kraju mjeseca, roditelji vrtičke i jasličke djece konačno će dobiti uplatnice. Uplatnice za dječji vrtić sa brojkama 0 do 2000 kuna i sa pismom gradonačelnika Milana Bandića, trebali bi u ponedjeljak dobiti svi roditelji čija djeca pohađaju dječje vrtiće u Zagrebu.

 

'Oni koji u ovo vrijeme krize tvrde da svi moraju plaćati isto ne znaju što govore, rekao je gradonačelnik Zagreba prilikom otvaranja obnovljene Pertrinjske ulice.'

Prilikom otvaranja obnovljene Petrinjske ulice u Zagrebu, Milan Bandić je, kada su ga novinari upitali o cijeni vrtića, rekao.

 

- Uplatnice idu, i one na kojima će pisati nula kuna. Treba i to poslati ljudima, da vide i da se uvjere da neće plaćati vrtić. Oni koji u ovo vrijeme krize tvrde da svi moraju plaćati isto ne znaju što govore. To je bogohulno, drsko i bezobrazno, istaknuo je Bandić i zaključio.

 

- Tko gubi ima pravo da se ljuti, okrznuo je Bandić svoj dojučeršanji SDP i nadodao da će tko ima malo novca plaćati manje, a onaj tko ima više novca plaćati će više!

 

U zagrebačkom HDZ-u kažu da je cijela ova situacija konfuzna za roditelje.

 

- Jedni govore jedno, drugi drugo. Primjerice, SDP tvrdi: nemojte plaćati vrtić. Oni očito ne shvaćaju da bi roditelji, odnosno njihova djeca, tako mogli izgubiti mjesto u vrtiću, kažu u zagrebačkom HDZ-u u Dnevniku Nove TV.

 

Očito je da cijela ova priča neće biti tako brzo zaboravljena i da će se obje strane, Bandić s jedne i SDP s partnerima s druge, međusobno kritizirati, a takav odnos sasvim sigurno potrajati će do izbora. A dotle će građani i dalje biti zbunjeni...

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, vrtići, hdz