A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/gliser-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U sudaru glisera i drvene brodice pao u more i nestao | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: U sudaru glisera i drvene brodice pao u more i nestao

U more je pao 28-godišnjak s područja Dobrinja na Krku i za njim se intenzivno traga.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

U uvali Preluk između Rijeke i Opatije sinoć su se sudarili gliser i drvena brodica, a za jednom osobom koja je pala u more se još uvijek traga, izvijestila je Policijska uprava Primorsko-goranska.

U more je pao 28-godišnjak s područja Dobrinja na Krku i za njim se intenzivno traga.

Policija je dojavu o nesreći primila oko 22,40 sati. Po do sad dostupnim informacijama, sudarili su se gliser kojim je upravljao 35-godišnjak iz Matulja i drvena brodica na kojoj su bile četiri osobe, starosti od 24 do 29 godina.

U more je pao 28-godišnjak s područja Dobrinja na Krku i za njim se intenzivno traga. U potragu su uključena plovila Postaje pomorske policije Rijeka i Lučke kapetanije iz Rijeke.

U sudaru je ozlijeđen 28-godišnjak s područja Viškova te je prevezen u KBC Rijeka. Iz Jedinice intenzivnog liječenja riječkoga KBC se doznaje da je zadobio višestruke ozljede tijela, a dijagnostika je još u tijeku. Pri svijesti je i stanje mu je relativno stabilno.

Policija u suradnji s Lučkom kapetanijom utvrđuje sve okolnosti nesreće.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pomorska nesreća, promet, sudar, gliser, preluk