A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/studenti%201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Visoka novinarska škola od jeseni u sastavu veleučilišta Vern | Politika+
Mojbiz

SPAJANJA I PREUZIMANJA: Visoka novinarska škola od jeseni u sastavu veleučilišta Vern

Sa studijem novinarstva, VERN' sada ukupno izvodi devet studijskih programa.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus

Visoka novinarska škola (VNŠ) iz Zagreba, stručni studij specijaliziran za obrazovanje medijsko-komunikacijskih stručnjaka, pridružuje se Veleučilištu VERN'. U priopćenju iz odve dvije ustanove navodi se da je integracija rezultat višegodišnje suradnje i komplementarnosti obrazovnih programa te podudarnosti akademskih i poslovnih ciljeva obiju institucija. 

Sa studijem novinarstva, VERN' sada ukupno izvodi devet studijskih programa.

VERN' ovom integracijom upotpunjuje vertikalu medijsko - komunikacijskih studija čime se realiziraju zacrtane etape progresivnog izrastanja u integrirano, inovativno, europsko sveučilište sa šest akademskih disciplina: ekonomija, financije, mediji, turizam, ICT, a uskoro i primijenjene umjetnosti, najavljuje se u priopćenju. Sa studijem novinarstva, VERN' sada ukupno izvodi devet studijskih programa.

Pridruživanje VNŠ-a rezultirat će integracijom poslovne i akademske prakse i znanja te razvojem intelektualnih kapaciteta i kompetencija iz područja medija, novinarstva i komunikacija na VERN'u.

Kako navode, u poslovnom smislu ovaj proces predstavlja daljnji doprinos profiliranju i konsolidaciji privatnog visokoobrazovnog sustava u RH. Mogućnost nastavka studiranja na čak pet VERN'ovih diplomskih studija kompatibilan je potrebama VNŠ-ovih prvostupnika novinarstva i, kako ističu, idealno odgovara na potrebe suvremenog tržišta rada te nudi 'diversifikaciju znanja i vještina konvergentnog novinara'.