A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zagreb-106.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pusti Zagreb: Dan kada je u metropoli sve "umrlo" | Politika+
Zagreb

METROPOLA KAO SELO: Pusti Zagreb: Dan kada je u metropoli sve "umrlo"

Zbog produljenog vikenda i lijepog vremena većina građana očito je napustila metropolu

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/VLM

Dan kada je u Zagrebu sve "umrlo" tako bi se najkraće mogla sažeti atmosfera koja je jučer vladala u gradu,  a vjerojatno ni na današnji blagdan neće biti mnogo bolje. Dijelovi grada koji su inače preopterećeni prometom, poput Vukovarske ulice, Mosta mladosti, Zelenog vala, Ilice, Jadranskog mosta, Avenije Dubrovnik... bili su pusti.


Zbog produljenog vikenda i lijepog vremena većina građana očito je napustila metropolu.

Doduše, i prethodnih su dana, ponajviše zbog godišnjih odmora, bili manje prometni, no jučer su bili gotovo neprepoznatljivi.


Zbog produljenog vikenda i lijepog vremena većina građana očito je napustila metropolu pa se na gradskim ulicama tijekom cijeloga dana mogao vidjeti tek pokoji automobil, a građani i turisti koji su ipak ostali u Zagrebu, vjerojatno zbog visokih temperatura maknuli su se s vrelog asfalta i sklonili u hlad.

Onima koji su se ipak morali kretati, uspavani grad zasigurno nije smetao. Naprotiv, do svoga odredišta su mogli stići brže nego inače, a oni koji u javnom prijevozu inače teško pronalaze slobodno mjesto s tim nisu imali problema.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

turistička sezona, zagreb