A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/jadranka%20kosor.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor u Kninu: Gospodarske perspektive Hrvatske su jako dobre | Politika+
Hrvatska

FORUM: Jadranka Kosor u Kninu: Gospodarske perspektive Hrvatske su jako dobre

'Vjerujem da ćemo idućih godina bilježiti gospodarski rast i uspjehe te će to biti prilika da takve rezultate svake godine rezimiramo na forumu ovdje u Kninu.'

FOTO: Jadranka Kosor
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor danas je u Kninu uoči proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja otvorila gospodarski forum "Europska unija - iskoristimo priliku za Hrvatsku", pri čemu je istaknula kako ulazak Hrvatske u Europsku uniju (EU) otvara nove perspektive hrvatskome gospodarstvu.

 

'Vjerujem da ćemo idućih godina bilježiti gospodarski rast i uspjehe te će to biti prilika da takve rezultate svake godine rezimiramo na forumu ovdje u Kninu.'

"Ulaskom u EU gospodarske perspektive Hrvatske su jako dobre", rekla je premijerka Kosor, dodajući kako je završetak pregovora s EU-om potkraj lipnja ove godine pozitivan i za hrvatsko gospodarstvo. Također je najavila da će gospodarski forum u Kninu postati tradicionalnim.

"Vjerujem da ćemo idućih godina bilježiti gospodarski rast i uspjehe te će to biti prilika da takve rezultate svake godine rezimiramo na forumu ovdje u Kninu", rekla je predsjednica vlade.

Na gospodarskom forumu u Kninu, kako je priopćeno, sudjeluju predstavnici 65 hrvatskih tvrtaka i mnogi istaknuti gospodarstvenici.

Među nazočnima su i ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Petar Čobanković, Martina Dalić i Ivan Domagoj Milošević te predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević.

Nazočna su i trojica bivših premijera Franjo Gregurić, Nikica Valentić i Zlatko Mateša.

Gospodarski forum organizirala je hrvatska vlada u suradnji s HGK.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gospodarski forum, oluja, knin, jadranka kosor