A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zvonimirSostar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Šostar: Sa Sarom sam popio piće i riješio joj pregled kod liječnika | Politika+
Zagreb

'ELITNA PROSTITUCIJA': Šostar: Sa Sarom sam popio piće i riješio joj pregled kod liječnika

'Nikad nisam koristio usluge masaže u Perunovićevom salonu, a kamoli što drugo.'

FOTO: Zvonimir Šostar
Piše: PolitikaPlus/VLM

Nakon izbijana afere oko elitne prostitucije, prozvani zagrebački pročelnik za zdravstvo Zvonimir Šostar, prvi je put progovorio za medije. U razgovoru za Večernji list pričao je o tome kako se našao u ovom skandalu te koliko poznaje Nebojšu Perunovića i Saru Sikirić, koje se sumnjiči za organiziranje elitne prostitucije u kojoj su, kako smo i ranije pisali, sudjelovale i poznate javne osobe poput televizijskih voditeljica, manekeneki.

 

'Nikad nisam koristio usluge masaže u Perunovićevom salonu, a kamoli što drugo.'

- Perunovića poznam 25 godina, još dok se kao fizioterapeut brinuo o igračima Cibone, no nikad nisam koristio usluge masaže u njegovu salonu, a kamoli što drugo. Nisam imao pojma da se taj čovjek bavi podvođenjem – tvrdi pročelnik Šostar i dodaje da ga je baš zato jako iznenadio poziv istražitelja na razgovor u USKOK.

 

>>Maja Morales: Sportaši i poduzetnici nudili su mi 5 tisuća eura za seks!

 

>>Jadranka Sloković: Na popisu svjedoka nisam vidjela ni jednog ministra!

 

>>ELITNA PROSTITUCIJA Tko će se od elitnih klijenata pojaviti na sudu?

 

>>Ante Gotovac: Ja sam prijavio Simonu, nisam znao koja će se sve imena pojaviti!

 

>>Prostitutka: Toni Kukoč za seks mi je platio 500 eura

 

>>Zbog organiziranja lanca elitne prostitucije pritvoren fizioterapeut Nebojša Perunović


 

Isprva, tvrdi, nije slutio zbog čega su ga istražitelji pozvali, no kada su postavili pitanje o Sari i njezinoj prijateljici Martini, nije se pretjerano uzrujao jer u njegovu odnosu s jednom od djevojaka nije bilo ničega spornog. A potom je cijela priča procurila u medije i život mu se pretvorio u pakao.

 

O SARI SIKIRIĆ 'Ispričala mi je svoju obiteljsku povijest. Pričala je da joj mama ima butik, da studira na veleučilištu, a razgovarali smo i o njezinim zdravstvenim problemima – nastavio je pročelnik i dodao: Ta djevojka djelovala je skromno, bila je pristojno odjevena te se ponašala jako umilno i skrušeno.'

– Prije pet mjeseci održavao se simpozij u Opatiji, nakon kojega smo se, u popodnevnim satima, dr. Dalibor Drugović i ja pridružili dvjema djevojkama na piću – prisjetio se pročelnik. Tada je, ističe, prvi put upoznao Saru, pa su neko vrijeme proveli u četvero.

– Poslije su se Drugović i ta druga djevojka udaljili. Nemam pojma kamo su otišli i što su radili, a ja sam sa Sarom, uz piće, ugodno pričao još dugo te večeri – povjerio se Šostar. Otkrio je i da nije znao da se Sara bavi pružanjem seksualnih usluga, te da ga tijekom razgovora, a i kasnije, nije ništa tražila.

– Ispričala mi je svoju obiteljsku povijest. Pričala je da joj mama ima butik, da studira na veleučilištu, a razgovarali smo i o njezinim zdravstvenim problemima – nastavio je pročelnik i dodao: Ta djevojka djelovala je skromno, bila je pristojno odjevena te se ponašala jako umilno i skrušeno.

 

'Nisam cvijeće, no nikada u životu nisam platio ili naručio takve usluge. Nemam novca za takvo što. Plaću trošim na plaćanje računa i nikako mi nije jasno što je djevojci trebalo da izjavljuje takve stvari o meni. Sve što sam “nestašno” učinio jest da sam joj pomogao riješiti neke probleme.'

– Nisam cvijeće, no nikada u životu nisam platio ili naručio takve usluge. Nemam novca za takvo što. Plaću trošim na plaćanje računa i nikako mi nije jasno što je djevojci trebalo da izjavljuje takve stvari o meni. Sve što sam “nestašno” učinio jest da sam joj pomogao riješiti neke probleme – tvrdi Šostar.

Poslije Opatije, sa Sarom se vidio još dva puta, i to u svome uredu. A što se plaćanja tiče, nakon što joj je riješio preglede kod liječnika i pomogao oko problema na fakultetu, ona je njemu iz zahvalnosti donijela dvije boce vina.

– Bijelo i crno, jako fino vino! Bila je presretna i zahvalna – našalio se Šostar. Isto je, tvrdi, rekao i u USKOK-u, koji, ističe, osim SMS-poruka koje su on i Sara izmjenjivali o tome hoće li se naći na piću, nema ništa, jer nisu telefonski razgovarali, niti se radi naručivanja seksualnih usluga čuo s Perunovićem.

– S Nebojšom sam se čuo prije više od godinu dana kada me zamolio da pomognem da mu se ulaganje u uređenje salona za masažu odbije od iznosa koji je dugovao gradu za najam prostora – pojašnjava Šostar i dodaje da je tada s Panchom proveo oko pola sata tijekom kojih su posjetili i tadašnju upraviteljicu Sportskih objekata Gordanu Perković.

 

Šostar u razgovoru također tvrdi kako je zbog spominjanja njegovog imena u aferi oko prostitucije patila njegova obitelj te da su mu odnosi sa suprugom trajno narušeni. Tvrdi da Bandić od njega nije tražio mandat kojega će, tvrdi, odraditi do kraja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ante gotovac, elitna prostitucija, zvonimir šostar