A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/radio%20taxi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Taxi Cammeo optužuje: Radio Taxi Zagreb je zadnji bastion sive ekonomije! | Politika+
Zagreb

OPTUŽBE: Taxi Cammeo optužuje: Radio Taxi Zagreb je zadnji bastion sive ekonomije!

'Ne sjećamo se da li je konkurencija ikada dočekala protivnika s ovako niskim udarcima.'

Piše: PolitikaPlus

Taxi Cammeo danas se oglasio priopćenjem za medije koje potpisuje njegov tehnički direktor Dražen Medić, a u kojem izražavaju svoj revolt zbog bespoštednog rata koji protiv njih vodi konkurentska tvrtka Radio Taxi Zagreb, koja je donedavno imala monopol na taksi prijevoz u Zagrebu.

 

'Ne sjećamo se da li je ikada tzv. konkurencija ikada dočekala svoga protivnika u ringu s ovako niskim udarcima ispod pojasa. Kamen u 'šoferšajbu' je zadnji slučaj koji je po činio vozač Radio Taxi Zagreba u bijelom Mercedesu 220 reg. ZG-2654-EJ, razbijen nos, teleskopska palica, pokušaj guranja taksija s ceste, blokiranje vozila, vrijeđanje, povlačenje, pljuvanje...', navodi se u priopćenju Taxi Cammea.

 

'Ne sjećamo se da li je ikada tzv. konkurencija ikada dočekala svoga protivnika u ringu s ovako niskim udarcima ispod pojasa.'

'Tko je uopće sudac u ovoj priči?', pitaju se u Taxi Cammeo, pa nastavljaju: 'Tko treba presuditi i iznijeti objektivno i jasno i transparentno pravorijek o ovakvom ponašanju pojedinih članova taksista iz Udruženja Radio Taxi Zagreb? Možda kao prvi – njihovo vlastito Udruženje, osim ako blagonaklono ne gleda na sve ove događaje, pa u biti svojim prešutnim ponašanjem odobrava svaki ovaj incident. Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora, koje zavijene u vlastite programe ne vide što ima članovi rade. Agencija za tržišno natjecanje? Ne znamo, možda se po prvi put susreću s ovako nelojalnom konkurencijom. Gradska skupština grada Zagreb? Na zadnjoj sjednici, rekoše 'ovaj problem se mora riješiti najesen'. Jesen će za mjesec dana. MUP? Kako da oni budu sudac u ovoj priči kad su izvršna vlast. Kaznene prijave očigledno nisu dovoljne za 'stare' taksiste ili su možda preblage?'

'Dok kroz medije i na uštrb putnika i dalje se vodi autotaksi rat, ostaje se za zamisliti zbog čega ti 'stari' taksisti tako revno brane svoj teritorij', pitaju se u Taxi Cammeu.

 

'Oni u stvari brane zadnji bastion sive ekonomije. Upitne cijene, upitnog izdavanja računa, upitnog svega i svačega. I dok se mi obični smrtnici borimo u obračunu s poreznom, s kreditima, režijama, školovanjem djece, radom vlade... oni rješavaju kamenom i palicom', optužuju u priopćenju Taxi Cammea.

'Bilo bi prekrasno nastaviti pisati o svemu ovome, ali mi moramo raditi, pa na žalost ne stižemo tražiti smisao života na taksi stajalištima', zaključuje se u priopćenju Taxi Cammea.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radio taxi zagreb, tax cammeo