A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/gotovina_.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Mišetić: Gotovinina obrana intenzivno priprema žalbu | Politika+
Crna kronika

PRED ISTEK ROKA: Luka Mišetić: Gotovinina obrana intenzivno priprema žalbu

Rok za podnošenje žalbe istječe u ponedjeljak, 1. kolovoza.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Obrana generala Ante Gotovine intenzivno priprema žalbu na prvostupanjsku presudu za čije podnošenje rok istječe u ponedjeljak, 1. kolovoza, izjavio je u četvrtak Gotovinin odvjetnik Luka Mišetić.

Rok za podnošenje žalbe istječe u ponedjeljak, 1. kolovoza.

"Obrana generala Gotovine intenzivno radi na pripremi žalbe i drugih komentara nemamo", izjavio je Mišetić u telefonskom razgovoru za Hinu.


Američki odvjetnik hrvatskog podrijetla nije želio iznositi pojedinosti žalbe koja mora biti predana Haaškom sudu do isteka radnog vremena u ponedjeljak, 1. kolovoza.


Gotovininu braniteljskom timu, u kojem su od početka postupka Mišetić, Gregory Kehoe i Payam Akhavan, u međuvremenu se priključio Švicarac Guenael Mettraux, iskusan haaški odvjetnik koji je pred ICTY-em bio branitelj u nekoliko predmeta.


Gotovina je 15. travnja, zajedno s generalom Mladenom Markačem, nepravomoćno osuđen pred Haaškim sudom za zločine počinjene nad srpskim civilima tijekom i nakon Oluje.


Gotovinu, nekadašnjeg zapovjednika Zbornog područja Split, sud je osudio na 24, a Markača, tadašnjeg zapovjednika Specijalne policije na 18 godina zatvora, dok je Ivan Čermak oslobođen optužbi i pušten na slobodu.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ante gotovina, luka mišetić, haag, ratni zločini, žalba, Gregory Kehoe, Payam Akhavan, icty, oluja