A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/winehouse%20amy%203.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Amy Winehouse radila je na trećem albumu: Uskoro će biti objavljene pjesme | Politika+
Kultura

NOVE PJESME: Amy Winehouse radila je na trećem albumu: Uskoro će biti objavljene pjesme

Amy je napravila brojne demo snimke, a očekuje se kako će Amyine nove pjesme, s obzirom na velik interes, uskoro posthumno biti objavljene.

FOTO: Amy Winehouse
FOTO: JLP
Piše: PolitikaPlus

Posljednje dvije godine Amy Winehouse je s poznatim producentima Markom Ronsonom i Salaamom Remijem radila na svom novom, trećem studijskom albumu. S renomiranim producentskim dvojcem preminula pjevačica surađivala je i na svom drugom, iznimno uspješnom albumu "Back to black" iz 2006. godine.

Amy je napravila brojne demo snimke, a očekuje se kako će Amyine nove pjesme, s obzirom na velik interes, uskoro posthumno biti objavljene. Neimenovani izvori bliski pjevačici i njenom produkcijskom timu tvrde kako "ima puno materijala za objavu".

 

Amy je napravila brojne demo snimke, a očekuje se kako će Amyine nove pjesme, s obzirom na velik interes, uskoro posthumno biti objavljene. 

U to da će nove pjesme, kakve god one bile, zasigurno polučiti veliki uspjeh - nema sumnje. Naime, i u Amyinom slučaju javio se efekt drastičnog porasta prodaje albuma nakon smrti. U svega 24 sata od objave da je Amy mrtva, prodaja njenih albuma porasla je za 37 puta. Fanovi njene albume kupuju u tolikoj mjeri da je primjerice njen drugi studijski album "Back to Black", izdan 2006. godine, nakon pet godina ponovno na top ljestvicama albuma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mark ronson, amy winehouse