A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/milorad-pupovac-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milorad Pupovac: Uhićenje Hadžića dobra vijest za hrvatsko-srpske odnose | Politika+
Crna kronika

REAKCIJE: Milorad Pupovac: Uhićenje Hadžića dobra vijest za hrvatsko-srpske odnose

Koji su razlozi da je Srbija u tako kratkom periodu uhitila i Mladića i Hadžića meni je nepoznanica.

Piše: Ivan Klarić

Uhićenje Gorana Hadžića komentirao je i potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac koji je u razgovoru za portal PolitikaPlus rekao da je Hadžićevo uhićenje svakako dobra vijest.

- To je dobra vijest za sve one koji su bili žrtve rata i ratnih aktivnosti za koje je mogao biti odgovoran Goran Hadžić. Uhićenje Gorana Hadžića je i dobra vijest za hrvatsko- srpske odnose, jer se pokazuje da obje zemlje ozbiljno rade na procesuiranju ratnih zločina koji su se dogodili 90-ih godina prošloga stoljeća, rekao je Pupovac.


Potpredsjednik SDSS-a komentirao je i činjenicu da je Srbija u vrlo kratkom roku uhitila Ratka Mladića i sada Gorana Hadžića.


- Uhićenje Mladića i Hadžića je svakako dobra vijest. Koji su razlozi da je Srbija u tako kratkom periodu uhitila i Mladića i Hadžića meni je nepoznanica, ali, ponavljam, to je značajno i za Srbiju i za hrvatsko - srpske odnose, zaključuje Pupovac.