A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/predsjednica_vlade_s_toninom_piculom.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Premijeka Jadranka Kosor sastala se sa Toninom Piculom | Politika+
Hrvatska

BANSKI DVORI : Premijeka Jadranka Kosor sastala se sa Toninom Piculom

Predsjednica Vlade je čestitala Tonini Piculi na izboru za potpredsjednika Parlamentarne skupštine OESS-a.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor primila je Banskim dvorima voditelja izaslanstva Hrvatskog sabora pri Parlamentarnoj skupštini OESS-a Tonina Piculu, koji ju je izvijestio o pripremama za jesensko zasjedanje PS OESS, koje će se održati u od 7. do 10. listopada 2011. u Dubrovniku.

 

Ovogodišnje teme jesenskih sastanka Parlamentarne skupštine OESS-a nastavljaju se na ideju vodilju Croatia Summita, te će se održati pod motom 'Regionalni razvoj u jugoistočnoj Europi: izazovi, mogućnosti i perspektive'. Isto tako se očekuje da će parlamentarci iz zemalja OESS-a raspravljati o aktualnim temama vezanih za sigurnost u širem euroatlantskom prostoru, te će se posebno usredotočiti i na situaciju u Sjevernoj Africi i Bliskom istoku.

 

- Nakon uspješno završenih pregovora s Europskom unijom, Hrvatska nastavlja širiti europske vrijednosti mira, slobode i demokracije u svom susjedstvu,a susret u Dubrovniku u listopadu biti važna prilika za produbljivanje suradnje između zemalja euroatlantskog prostora, istaknula je premijerka Kosor.

 

Predsjednica Vlade je čestitala Tonini Piculi na izboru za potpredsjednika Parlamentarne skupštine OESS-a, te je pozdravila jačanje angažmana Hrvatskog sabora u toj organizaciji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

euroatlantske integrcije, Europska unija, OESS, Tonino Picula