A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/radimir-cacic-002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radimir Čačić 20. rujna izlazi pred mađarski sud | Politika+
Hrvatska

PROCES: Radimir Čačić 20. rujna izlazi pred mađarski sud

"Kao i uvijek dosad odazivat ću se svim pozivima mađarskih službenih organa."

FOTO: Radimir Čačić
Piše: PolitikaPLus/Hina

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izvijestio jejavnost da je prvo ročište za prometnu nesreću koju je lani uzrokovao u Mađarskoj, i u kojoj su poginule dvije osobe, zakazano za 20. rujna ove godine na Općinskom sudu Macali u Mađarskoj.

"Kao i uvijek dosad odazivat ću se svim pozivima mađarskih službenih organa."

"U okviru redovitoga sudskog procesa koji se vodi nakon prometne nesreće u kojoj sam sudjelovao, obaviješten sam da će se prvo ročište održati 20. rujna ove godine na Općinskom sudu Macali. Kao i uvijek dosad odazivat ću se svim pozivima mađarskih službenih organa", navodi Čačić u priopćenju.


Radimir Čačić je 8. siječnja 2010. na autocesti za Budimpeštu uzrokovao prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.


U ranijim izjavama za javnost Čačić je, govoreći o mogućnosti dobivanja zatvorske kazne, rekao kako je svjestan da bi takva presuda bila kraj njegove političke karijere, ali i da će postupiti kako odluče mađarske mjerodavne institucije.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna nesreća, radimir čačić