A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/zoran-milanovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zoran Milanović: Hrvatska mora znati kako je funkcionirao HDZ sa Sanaderom! | Politika+
Hrvatska

RIJEČ OPORBE: Zoran Milanović: Hrvatska mora znati kako je funkcionirao HDZ sa Sanaderom!

Očekujem da će Ivo Sanader imati pravedno suđenje, rekao je Milanović.

FOTO: Zoran Milanović: Hrvatska i njeni građani moraju saznati kako je funkcionirao HDZ na čelu sa Sanaderom!
FOTO: Arhiva
Piše: Ilijana Grgić - ilijana.grgic@politikaplus.com

Očekujem da će Ivo Sanader imati pravedno suđenje. Hrvatska i njeni građani moraju saznati kako je funkcionirao HDZ na čelu sa Sanaderom, njegovim zamjenicima i pomoćnicima, rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović obraćajući se novinarima.

 

ZORAN MILANOVIĆ 'Očekujem da će Ivo Sanader imati pravedno suđenje. Hrvatska i njeni građani moraju saznati kako je funkcionirao HDZ na čelu sa Sanaderom, njegovim zamjenicima i pomoćnicima'

- Mi moramo saznati kako su se financirale izborne kampanje, kako su se od izbora 2004. naovamo financirale predsjedničke kampanje. Sve ovo oko Sanadera je bolno i pomalo ružno, rekao bih jedan veliki reality show, ali Hrvatska mora sve to saznati, kazao je Milanović.

Na pitanje okupljenih novinara može li i hoće li Sanader u svom iskazu za sobom možda 'povući' i aktualnu prenijerku te nekadašnju blisku suradnicu Jadranku Kosor, prvi čovjek SDP-a je samo kratko rekao.

- Nemam komentara.

Milanović je također ustvrdio kako se ovakva priča sigurno ne može dogoditi SDP-u.

- Ni slučajno. SDP sigurno ne bi imao takvog predsjednika na čelu stranke, naglasio je Milanović.

Čelnik najjače oporbene stranke nije bio previše rječit ni kada su ga novinari upitali da prokomentira nesuglasice između predsjednika Josipovića i premijerke Kosor.

- Nemam tu nešto posebno reći. Kampanja od strane HDZ-a traje već neko vrijeme i to je sve što ću reći na tu temu, zaključio je Milanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, hdz, sdp, zoran milanović, ivo sanader