A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/yaris2012.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novoj Toyoti Yaris 10 cm viška odlično pristaje | Politika+
4kotača

TREĆA GENERACIJA YARISA: Novoj Toyoti Yaris 10 cm viška odlično pristaje

Aktualni model dugačak je 378,5, a novi će biti dug 388,5 cm. Prostor za noge sprijeda je veći 3,5 cm, što će mnogi znati cijeniti.

Piše: VLM

Nakon što je japanska verzija popularnog gradskog mališana Toyote Yaris imenom Vitz već predstavljena u Zemlji Izlazećeg Sunca, došao je red i na Europu.

Novi Yaris očekuje se na tržištu na jesen, a sada su stigle prve fotografije. Ali, Japanci nisu ponudili mnogo informacija.

Iako se treća generacija Toyote Yaris ne razlikuje dramatično od sadašnje, možemo primijetiti više nakošena prednja svjetla i oštrije bočne linije. Rekli bismo, dizajn pod utjecajem Aurisa. Novi Yaris je 10 cm mm duži i 2 cm i 20 mm niži, međuosovinski razmak je povećan 5 cm, a prostor za noge putnika sprijeda povećan je 3,5 cm. Yaris je lakši 30 kg. Najviše promjena ima u unutrašnjosti. Instrumentna ploča sada je postavljena ispred vozača, a digitalni instrumenti zamijenjeni su uobičajenim. Od motora se očekuju 1-litreni i 1,33-litreni benzinci te 1,4-litreni dizelaš.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

automobili, toyota yaris, toyota