A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/antonija-bilic-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Obustavljena potraga na jezeru Brljan | Politika+
Crna kronika

ANTONIA BILIĆ: Obustavljena potraga na jezeru Brljan

Nakon jutrošnjeg nastavka, potraga na jezeru Brljan za Antonijom Bilić je obustavljena.

FOTO: Arhiva
Piše: Dnevnik.hr

Pretraga na jezeru Brljan je završila jutros u 10:30. Na području jezera Brljan nije pronađeno niti tijelo niti tragovi i predmeti koji bi se dovodili u vezu s nestankom Antonije Bilić. Daljnja potraga će se nastaviti prema podacima i obavijestima kojima raspolaže MUP, potvrdila  je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.


Započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio nam je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik. Nije još poznato koliko će dugo to trajati.


U nastavku potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas je pretraživano jezero Brljan te područje od viadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.


U pretrazi je sudjelovalo oko 100 pripadnika interventne policije, kriminalističke policije i vatrogasaca. 


Policija također nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske, a na kojem mjestu će se sama potraga nastaviti za sada nisu izvijestili.


Tijekom jučerašnjeg dana, uz pretragu akumulacijskoga jezera Brljan, pretraživalo se područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonia bilić, potraga, marica kosor, policija