A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/a%20berlusconi02.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Berlusconi se ne želi više kandidirati za premijera | Politika+
Svijet

ODUSTAJANJE : Berlusconi se ne želi više kandidirati za premijera

Silvio Berlusconi neće ponovno kandidirati kada mu istekne mandat 2013. a ministra pravosuđa Angelina Alfana imenovo je svojim nasljednikom na čelu desnog centra na idućim izborima.

FOTO: Silvio Berlusconi
Piše: PolitikaPlus/HINA

- Apsoluo ne, rekao je talijanski premijer Silvio Berlusconi odgovarajući na pitanje hoće li se opet kandidirati u intervju za dnevnik La Repubblica.

 

-Kandidat za premijera desnog centra bit će Alfano. Kada bih mogao, odustao bih sada, rekao je Berlusconi

Berlusconi: "Djelovat ću kao pokrovitelj. Pokušat ću uspostaviti Europsku pučku stranku u Italiji. Međutim, sa 77 godina ne mogu biti premijer"

 

74-godišnji talijanski premijer, optužen je za korupciju i plaćanje za seks maloljetnoj prostitutki, a već je ranije imenovao svojim nasljednikom 40-godišnjeg Alfana, koji je preuzeo dužnost glavnog tajnika vladajuće stranke Narod slobode,

 

- Bit ću u kampanji i pomoći ću Alfanu. Djelovat ću kao pokrovitelj.Pokušat ću uspostaviti Europsku pučku stranku u Italiji. Međutim, sa 77 godina ne mogu biti premijer, istaknuo je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

italija, Alfano, silvio berlusconi