A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/mark%20zuckerberg.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zuckerberg najavio besplatne video razgovore preko Facebooka | Politika+
Svijet

DRUŠTVENE MREŽE: Zuckerberg najavio besplatne video razgovore preko Facebooka

U suradnji sa Skypeom omogućit ćemo našim korisnicima da ostvare video pozive

FOTO: Reuters
Piše: Politika plus/VLM

Ako je vjerovati Marku Zuckerbergu, osnivaču i vlasniku Facebooka, danas je počela nova era u razvoju društvenih mreža.

 

 U posljednjih pet godina razvijali smo mrežu, širili broj korisnika, ali u budućnosti Facebook kao ni ostale društvene mreže neće se na tome zaustaviti. Širenje broja korisnika više nam nije glavni prioritet, Facebook je toliko sveprisutan da ćemo kroz neko vrijeme dosegnuti milijardu vlasnika, a sada želimo društvene mreže pretvoriti u glavni komunikacijski kanal na Internetu, objavio je Zuckerberg u sjedištu Facebooka u Palo Altu.


Kako je najavio, Facebook će u sljedećih nekoliko tjedana predstaviti korisnicima nove mogućnosti, a prve od njih koje će biti raspoložive već sljedećih dana su grupni chat i videopozivi. Ujedno, ove će novosti na stranici Facebooka biti će praćene i novim dizajnom.


- U suradnji sa Skypeom omogućit ćemo našim korisnicima da ostvare video pozive. Neće morati instalirati dodatne programe, sve će riješiti jednim klikom miša, kazao je Zuckerberg. Najava novih mogućnosti dolazi samo par dana nakon predstavljanja Google+ društvene mreže koja predstavlja ozbiljnog konkurenta Facebooku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mark zuckerberg