A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/daniel-srb-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Daniel Srb: Vlada se boji objaviti rezultate pregovora! | Politika+
Hrvatska

HSP: Daniel Srb: Vlada se boji objaviti rezultate pregovora!

"Izjave premijerke Kosor da će Hrvatska na jedan uloženi euro dobiti tri su priče za malu djecu."

FOTO: Arhiva
Piše: Igor Bakšaj - igor.baksaj@politikaplus.com

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb na današnjojse konferenciji za novinare osvrnuo na završetak pregovora s Eurospkom unijom te neobjavljivanje rezultata istih.


- Ne objavljivanje rezultata pregovora s EU otvara sumnju. - ističe predsjednik HSP-a - Vlada se boji objaviti rezultate pregovora i vjerujem kako to neće učiniti prije izbora te će se situacija najvjerojatnije odvijati sljedećim redom - izbori pa potpisivanje pristupnog ugovora s EU, a tek onda na kraju objavljivanje rezultata pregovora. Izjave premijerke Kosor da će Hrvatska na jedan uloženi euro dobiti tri su priče za malu djecu.- Što se samih izbora tiče, osobno smatram da je vrijeme da se oni održe i to čim prije, ali je nažalost to realno nemoguće. Izgledna su dva datuma koja se u zadnje vrijeme spominju - 20. ili 27. studenog.


Srb se osvrnuo i na Dragana Paravainju, trenutno najomraženiju osobu u Hrvatskoj:


- Kako je moguće da osuđeni i traženi zločinac bezbrižno šeće Hrvatskom i još uživa zaštitu. Dolazak srbijanskih policajaca u Hrvatsku kao pomoć u turističkoj sezoni znak je da postoji suradnja između dvaju ministarstava unutarnjih poslova. Kako je onda moguće da se dogodi ovakav propust?


Srbijanskog predsjednika Borisa Tadića je pak optužio za nastavak velikosrpske ideje:


- Jučerašnja izjava srbijanskog predsjednika Tadića da je pobjeda Novaka Đokovića u Wimbledonu velika stvar za sve Srbe na području bivše Jugoslavije znak je da još uvijek postoje velikosrpske ideje samo što su se promijenili ljudi koji ih vode. Molimo sve hrvatske političare da se osvjeste da Tadić vodu politiku interesa Srbije a ne politiku prijateljstva. On je svaki svoj posjet Hrvatskoj iskoristio za jačanje položaja Srbije.


- Kratko bih se osvrnuo i na jučerašnju izjavu Tesla banke da će pomagati Srbima povratnicima u Hrvatsku. To postavlja pitanje da li će svi korisnici banke imati jednak tretman.


- Svi državljani Republike Hrvatske moraju imatu ista prava. Nitko ne smije imati ni manja ni veća! - naglašava Daniel Srb.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

europska unija, izbori, daniel srb, hsp, paravinja, hrvatska-eu