A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/radimir-cacic-021.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radimir Čačić: Pobjeđujemo u svih 10 jedinica i dobivamo 88 zastupnika | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Radimir Čačić: Pobjeđujemo u svih 10 jedinica i dobivamo 88 zastupnika

SVETI MARTIN NA MURI - "Anketa napravljena za naše potrebe dala nam je optimizam."

FOTO: Radimir Čačić
Piše: PolitikaPlus/VLM

Koalicija SDP-HNS-HSU-IDS pobjeđuje u svih 10 izbornih jedinica i dobiva 88 zastupnika - objavio je jučer rezultate ispitivanja javnog mijenja predsjednik HNS-a Radimir Čačić. Više od 2000 haenesovaca okupilo se na 6. sportskim susretima u Toplicama Sveti Martin, gdje su održane i sjednice predsjedništva te središnjeg odbora stranke.


- U zemlji vlada pesimizam, a mi u HNS-u imamo temelje za optimizam - nije krio zadovoljstvo rezultatima ankete Radimir Čačić, koji smatra da bi izbore trebalo raspisati za ranu ili "najraniju" jesen. Koalicija ide zajedno na izbore i sigurno pobjeđuje, zaključio je Čačić.

- Anketa napravljena za naše potrebe dala nam je optimizam, no rezultati koji Kukuriku koaliciji predviđaju pobjedu u svim jedinicama nisu podloga za odlazak na more i samozadovoljstvo, nego za vjetar u leđa i priprema za posao buduće vlade. Pregovori o ulasku u EU su završili i vrijeme je za izbore - dodala je Vesna Pusić. Gosti HNS-a bili su predstavnici koalicijskog partnera HSU-a.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radimir čačić, vesna pusić, hns, izbori