A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivan-suker-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

RAT U HDZ-u! Šuker Barišiću: Ne spuštam se na tako niske razine | Politika+
Hrvatska

POTRESI U VELIKOJ GORICI : RAT U HDZ-u! Šuker Barišiću: Ne spuštam se na tako niske razine

Pismo upućeno središnici HDZ-a u kojem se gradonačelnik Barišić žali na Šukerovo ponašenje izazvalo je bijes kod bivšeg ministra financija.

FOTO: Arhiva
Piše: Ilijana Grgić- ilijana.grgic@politikaplus.com

- Na tako niske razine se ne želim spuštati, komentar je HDZ-ovog saborskog zastupnika i bivšeg prvog čovjeka Velike Gorice Ivana Šukera, na "dramatično" pismo sadašnjeg, također HDZ-ovog gradonačelnika Dražena Barišića. U pismo , koje je stiglo u HDZ-ovu središnjicu, Barišić od predsjednice stranke Jadranke Kosor traži da ga zaštiti od Ivana Šukera. U pismu se dalje navodi da je jedinstvo stranke opasno uzdrmano zbog Šukera i njegovih istomišljenika.

“Ovdje vlada diktatura predsjednika GO-a Ivana Šukera koji me redovito vrijeđa i proglašava nesposobnim i lijenim. Šuker prijeti raspuštanjem GO-a i govori da će on slagati listu za parlamentarne izbore u VI. izbornoj jedinici”, završava Barišić molbom za pomoć.

Ukratko, dio velikogoričkih hadezeovaca sklonih gradonačelniku Barišiću od Jadranke Kosor traže da Šukera pošalje u političku mirovinu.No, čini se da bivšiministar finacija nije spreman za političko umirovljenje ..

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivan šuker, hdz, velika gorica, dražen barišić