A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/fotorobot.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ovo je vozač koji je odvezao nestalu Antoniju Bilić (17)! | Politika+
Crna kronika

JESTE GA VIDJELI?: Ovo je vozač koji je odvezao nestalu Antoniju Bilić (17)!

Traga se za muškarcem u dobi oko 35 godina, crne zalizane kose. Vozio je tegljač s plavom ceradom.

FOTO: Fotorobot vozača kamiona
FOTO: MUP
Piše: Politikaplus

Policija i dalje traga za 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić koja je nestala u prošli utorak ujutro, a glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marica Kosor još jednom poziva građane koji nešto znaju o nestaloj djevojci da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatni telefon 192 jer je, kako je rekla, u ovom trenutku svaki podatak dragocjen.

Glasnogovornica Kosor navodi kako je policija do sada zaprimila mnogo dojava građana, no kako još ne može kazati je li ijedna od njih relevantna te hoće li pomoći istrazi.

 

Istaknula je da je osnovan tim koji radi samo na Antonijinu slučaju te provjerava svaki podatak kojim policija raspolaže.Od svih obavijesti koje su do sada prikupljene, kaže glasnogovornica Kosor, važnima su se pokazale samo dvije: svjedočenje Antonijina susjeda koji ju je u utorak oko 8,30 vidio kako stopira i ulazi u kamion u kojemu je za upravljačem sjedio muškarac crne zalizane kose, te signal Antonijina mobitela koji je zadnji put toga dana oko 15,40 sati lociran na karlovačkom području.

 

Glasnogovornica je za Hinu kazala da nisu točni navodi u nekim medijima kako su nadzorne kamere s autoceste snimile nestalu Drnišanku.

 

"Istina je da smo nakon dojave građana analizirali te snimke, no utvrdili smo kako djevojka na snimci nije bila nestala Antonija. Ipak, osoba koja je to dojavila sigurno je imala dobru namjeru te molimo građane da nastave javljati o svemu što bi nas moglo dovesti na trag nestaloj djevojci", poručila je Kosor.

Glasnogovornica zaključuje kako policija za sada sumnja u sve moguće scenarije te ništa ne isključuje, no obrazlaže kako se iz dosadašnjeg Antonijina ponašanja ne bi moglo zaključiti da je riječ o djevojci sklonoj bijegu od kuće, asocijalnog ponašanja i s problemima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, nestala