A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/bin%20laden.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lovac na blago kreće u potragu za Bin Ladenovim tijelom! | Politika+
Hrvatska

NE VJERUJE OBAMI: Lovac na blago kreće u potragu za Bin Ladenovim tijelom!

Ekscentrični ronilac i lovac na nagrade Bill Warren odlučio se na ovaj potez jer Barack Obama i dalje odbija objaviti fotografije ubijenog Bin Ladena i rezultate analize DNK.

FOTO: Osama bin Laden
FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Američki narod traži dokaze o tome da je Bin Laden zaista mrtav, ali predsjednik Barack Obama i dalje odbija objaviti fotografije njegova tijela i rezultate analize DNK. Zbog toga je kalifornijski profesionalni ronilac i lovac na blago Bill Warren (59) odlučio sam krenuti u potragu za tijelom bivšeg čelnika Al-Qa'ide na dnu mora. 

 

Samo nekoliko sati nakon što su pripadnici elitnih jedinica američke mornarice ubili najopasnijeg terorista na svijetu u njegovu skrovištu, njegovo tijelo bačeno je u Arapsko more s američkog nosača zrakoplova.

 

Bill Warren tvrdi da ima najsuvremeniju tehničku opremu i nekoliko čamaca vrijednih tisuće dolara.

 

Ne vjerujem ni vladi niti Baracku Obami – izjavio je Warren. Istraživanja javnog mnijenja pokazala su da više od trećine američkih građana želi više informacija i prije svega dokaze da je Osama bin Laden zaista mrtav.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

barrack obama, bin laden