A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/appelov%20novi%20centar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jobs gradi 'svemirski brod' na tlu za 12.000 ljudi | Politika+
Tehnologija

APPEL: Jobs gradi 'svemirski brod' na tlu za 12.000 ljudi

Nedugo nakon što se pojavio na pozornici WWDC Appleove konvencije odjela za razvoj, Steve Jobs predstavio je još jedan, ultra ambiciozan plan.

Piše: Dnevnik.hr

Apple je naime suočen s rastućim problemom manjka prostora za svojih 13.000 zaposlenika pa su Jobbs i ekipa odlučili napraviti ne samo novi radni prostor za svoje djelatnike, već ga učiniti toliko jedinstvenim, da izgleda kao da nije s ovog svijeta.Jobbs se pojavio pred vijećnicima Cupertino Cityja, gdje Apple ima sjedište i predstavio im taj izrazito ambiciozan plan. Sam Jobbs projekt je nazvao najboljom uredskom zgradom u svijetu, a radi se o četverokatnoj kružnoj građevini, koja će moći primiti 12.000 zaposlenika. 'To je poprilično nevjerojatna zgrada i izgleda kao sletalište za svemirske brodove', istaknuo je Jobbs.

Zgrada bi se opskrbljivala alternativnim izvorima energije, koji neće štetiti okolišu, prenosi engadget.com. Zgrada zapravo na zemlji izgleda kao sletjeli svemirski brod, a nalazit će se na novokupljenom zemljištu, gdje se izvorno nalazio i računalni odjel tvrtke Hewlett-Packard (HP).

Jobbs je istaknuo kako bi radovi trebali početi 2012. a zgrada biti useljiva 2015. godine. Doista ambiciozno.Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nova zgrada, Jobs, appel