A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/berlusconi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bosanka organizirala razuzdane zabave Berlusconija | Politika+
Svijet

PRIZNANJE: Bosanka organizirala razuzdane zabave Berlusconija

Nedavno je u televizijskom intervjuu izjavila da je ona organizirala "bunga, bunga" zabave talijanskog premijera Silvia Berlusconija.

Piše: Nacional.hr

Talijanska glumica bosanskih korijena, Sabina Beganović, u televizijskom intervjuu je priznala da je organizirala razuzdane zabave talijanskog premijera Silvia Berlusconija i da joj je on pomogao da pronađe vjeru, prenosi Daily Telegraph.

 

Sabina Beganović je 35-godišnja talijanska glumica umjetničkog imena Sabina Began, rođena u Njemačkoj, čija je majka Njemica, a otac Bosanac. Prije nekoliko godina iz Njemačke se preselila u Italiju gdje je glumila u nekoliko filmova. Nedavno je u televizijskom intervjuu izjavila da je ona organizirala "bunga, bunga" zabave talijanskog premijera Silvia Berlusconija i pri tom je nahvalila talijanskog premijera tvrdeći da je on izrazito duhovan čovjek, vjernik koji voli i poštuje Boga i koji joj je pomogao da pronađe vjeru. Koliko je očarana Berlusconijem pokazala je i kada je otkrila da ima i tetovažu sa njegovim inicijalima. Sabina kaže da je Berlusconijeve zabave organizirala jer je on bio usamljen i trebalo mu je društvo, no napomenula je da zabave u njegovoj vili nisu bile orgije kako se priča, nego veselice na kojima se družilo, jelo, pilo i pjevalo.

 

Ipak, u talijanskim medijima je prije nekoliko mjeseci objavljena informacija da je Sabina Beganović zapravo šefica Berlusconijevog harema, no za to nisu pruženi dokazi, a njenog duhovnog gurua Berlusconija ovih dana očekuje suđenje zbog plaćanja seksualnih usluga maloljetnici.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

silvio berlusconi, italija