A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/jelena%20rozga%20i%20conect.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Spojilo se nespojivo: Pogledajte duet Rozge i Connecta! | Politika+
Scena

VIDEO: EKSKLUZIVNI DUET: Spojilo se nespojivo: Pogledajte duet Rozge i Connecta!

Jelena Rozga napravila je izlet u hip-hop vode!

Piše: Gordan Vasilj

Najtraženija domaća zvijezda snimila je duet s poznatim zaprešićkim reperima, grupom Connect.

 'Zanima te kako ljubi Dalmatinka, biži ća jer mene nećeš imat, znači nikad, jeeee znači nikad, biži ća, biži ća. Stari Rozga kaže ništa kontra Splita, furešte on voli, ali samo priko lita, priko lita, jeeee priko lita i moš se slikat. Dalmatinka jeeeee, Dalmatinka, ja sam tvoja Dalmatinka', refren je novog hita 'Dalmatinka' u izvedbi Jelene Rozge i zaprešićkih repera, skupine Connect. Do naizgled nespojive kombinacije došlo je sasvim slučajno.


'Mi smo imali već gotovu pjesmu i sve je bilo super i rekoh bilo bi super kao da stavimo još nekoga na taj refren i nije bilo druge opcije nego Jelena Rozga koja je trenutno, kako kažu, kraljica estrade. Poslali smo im pjesmu i njima se svidjela', rekao nam je Jura Blažević iz Connecta.

'Simpa mi je pjesma, ovo mi je prvi izlet ovako. Imala sam stvarno puno dueta u karijeri, ali ovaj mi je posebno nekako drag. Nespojiva mi je kombinacija Connectovci i Rozga, ali je simpatična i mislim da će se mnogima svidjet', smatra Jelena Rozga.

Vječna tema - odnos sjevera i juga, Zagreba i Splita sada je glazbeno obrađena i na ljubavni način. Prepoznatljivi reperi kažu da je njihov jedini izbor za duet bila popularna Splićanka. 'Izgleda savršeno, pleše još bolje, pjeva, to ti je to. Nitko drugi osim Jelene Rozge', kazali su nam Connectovci.

'Jer volim njenu guzaru ko škampe na buzaru i želim cijeli svijet oplovit s njom na kruzeru, ali mi se čini da se vraćam Zagrebe tebi jer ona mi je rekla o….., jao meni', pjevaju u novom hitu 'Dalmatinka' u izvedbi Jelene Rozge i zaprešićkih repera, skupine Connect. !