A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/boris-tadic-498.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

POGLEDAJTE VIDEO! Tadić potvrdio: Uhićen je Ratko Mladić! | Politika+
Regija

RIJEČ PREDSJEDNIKA: POGLEDAJTE VIDEO! Tadić potvrdio: Uhićen je Ratko Mladić!

'Smatramo da smo danas okončali težak period naše povijesti, da smo skinuli ljagu sa Srbije.'

Piše: Dnevnik.hr

'U ime Srbije obavještavam vas da je danas tijekom jutra uhićen Ratko Mladić. Akciju su izvele kordinirane sigurnosne agencije i službe za otkrivanje ratnih uzločina. Čestitam svim članovima tima za nacionalnu sigurnost koji je od formiranja ove vlade i 8. mjeseca 1998. godine, svakog dana, sata, intenzivno radio na otkrivanju svih optuženih za ratne zločine. Ovim je potvrđeno da je Srbija u svojim kapacitetima surađivala s Haagom', rekao je na izvanrednoj konferencije za novinare srpski predsjednik Boris Tadić.

 

Smatramo da smo danas okončali težak period naše povijesti, da smo skinuli ljagu sa Srbije i svih njezinih građana i pripadnika srpskog naroda, gdje god da živi. Akcija je pokazala da su sigurnosne službe Srbije kordinirale od strane Savjeta za nacionalnu sigurnost ovu zemlju učinile sigurnom, osigurale vladavinu prava i da je naš rad u traganju optuženih za ratne zločine osigurao da Srbija podigne moralni kredibilitet u javnosti te da se ukupni kapaciteti podignu na viši nivo. Od kada postoji ova vlada mi smo kao posljedicu rata u istrazi ratnih zločina proširili naš djelokrug. Agencija za nacionalnu sigurnost je dopridonjela rasvjetljavanju mnogih mreža org.aniziranog kriminala i djelovala je s kolegama diljem svijeta. Srbija je postala ključni čimbenik u borbi protiv organiziranog kriminala, rekao je Tadić.

 

Još jednom čestitam svima koji su sudjelovali u akciji. Dobro je za srbiju da je ova stranica povijerti zatvorena, a otvorena je nova mogućnost da u cijeloj regiji radimo na pomirenju. Otvorena su vrata člastva Srbije u EU. 'Pale su u vodu sve optužbe protiv Srbije i njezinih institucija, u pravcu da ne surađujemo s Haagom', rekao je Tadić. O detaljima uhićenja Tadić niježelio govoriti.