A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/MLADIC.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SRBIJA NA NOGAMA: Uhićen je Ratko Mladić! | Politika+
Regija

SPECIJALCI U AKCIJI: SRBIJA NA NOGAMA: Uhićen je Ratko Mladić!

Ratko Mladić optužen je pred Haaškim sudom za genocid, ratne zločine i opsadu Sarajeva od 1992. do 1995.

Piše: Ivan Klarić

Kako javljaju srpski mediji, u Beogradu je u jutarnjim satima četvrtka uhićen haški bjegunac Ratko Mladić. Informacija o uhićenju Mladića zasad je neslužbena, no od 13 sati u Beogradu traje konferencija za novinare srbijanskog predsjednika Borisa Tadića na kojoj bi vijest o uhićenju Mladića trebala dobiti i potvrdu.

 

Ono što se zasigurno zna je da je uhićen muškarac Milorad Komadić koji liči na Ratka Mladića. Uhićeni je kod sebe imao određene identifikacijske isprave koje su pripadale Ratku Mladiću.

 

Do uhićenja je došlo nakon dojave da je Milorad Komadić vrlo sličan Ratku Mladiću. U uhićenje starijeg muškarca uključeno je bilo i specijalno Tužiteljstvo za ratne zločine Republike Srbije.

 

Tužiteljstvo Srbije i glasnogovorništvo MUP-a Srbije nije željelo potvrditi ni demantirati da se radi o Ratku Mladiću.

 

Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz na Brijunima je na savjetovanju sa tužiteljima bivše Jugoslavije. Očekuje se da bi se mogao obratiti javnosti, kao i Vladimir Vukčević, glavni srbijanski tužitelj.

 

Ratko Mladić optužen je pred Haaškim sudom za genocid, ratne zločine i opsadu Sarajeva od 1992. do 1995.