A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/bajić.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Bajić se pridružio Brammertzu na Brijunima | Politika+
Hrvatska

BAJIĆ - BRAMMERTZ: Bajić se pridružio Brammertzu na Brijunima

Glavni haški tužitelj Serge Brammertz, koji uskoro Vijeću sigurnosti treba dati završnu ocjenu o napretku Hrvatske, stigao je na Brijune.

Piše: Dnevnik.hr

Glavni haški tužitelj Serge Brammertz, koji uskoro Vijeću sigurnosti treba dati završnu ocjenu o napretku Hrvatske, stigao je na Brijune. Tamo će se sastati s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem, ali i tužiteljima iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Radi se o 5. regionalnoj konferenciji tužitelja.


'Razgovarat ćemo i u preuzimanju dokumentacije iz haškog tužiteljstva, a sve je vezano za izlaznu strategiju', poručio je Bajić.

Na skupu, koji će biti zatvoren za javnost, očekuje se dogovor između državnih odvjetništava oko otklanjanja administrativnih prepreka što bi omogućilo efikasnije obavljanje posla.

'To je jako dobra prilika da podijelimo dobra i loša iskustva. Vidjeli smo u protekloj godini da još postoji opasnost od vođenja paralelnih istraga i da još uvijek povremeno postoji problem komunikacije između pravnih institucija zemalja u regiji', rekao je Brammertz.
Mladen Bajić (Foto: Dnevnik.hr)