A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/hokej.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi projekt: Osniva se EBEL2 | Politika+
Sport

EBEL2: Novi projekt: Osniva se EBEL2

Osim što se ovih dana razgovara o proširenju lige, EBEL je blizu osnivanja natjecanja pod radnim nazivom EBEL2, a Robert Sabolič možda ipak neće zaigrati za Medveščak...

FOTO: medvešćak,hokej
FOTO: google
Piše: Borana Rupnik

Medveščak je na svojim službenim stranicama potvrdio da vodstvo EBEL-a razmatra osnivanje lige pod nazivom EBEL2, a u kojoj bi se natjecali sastavi drugih momčadi sadašnjih članova regionalnog natjecanja, uključujući i Zagrepčane.

Konačna potvrda očekuje se u sljedećim danima, a početak bi u slučaju pozitivnog ishoda uslijedio već u rujnu ove godine.

Nešto lošija vijest za Medveščak mogla bi stići iz Švedske, gdje se pojavila informacija da je Södertälje zainteresiran za usluge mladog slovenskog napadača Roberta Saboliča i da ga želi dovesti u svoje redove.

Sabolič je prošle sezone nastupao za Jesenice da bi se po završetku EBEL-a dogovorio s upravom Medvjeda, no čini se da bi prema klauzuli o odlasku u inozemstvo ipak mogao karijeru nastaviti na sjeveru Europe. Za Södertälje je već potpisao njegov suigrač Žiga Jeglič, dok boje tog kluba brani i Blaž Gregorc.