A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/KATALINIĆ.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Katalinić: Možemo iznenaditi i u Maksimiru! | Politika+
Sport

NEOPTEREĆENI: Katalinić: Možemo iznenaditi i u Maksimiru!

Slušat ćemo što se događa u Poljudu, Lokomotiva je u usponu, Hajduk u padu. A za Dinamo je sezona već završena, kaže Katalinić.

FOTO: Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL

Zbog žutih kartona, u momčadi neće biti Ivice Križanca, ali to trenera Splita Ivana Katalinića uoči gostovanja kod Dinama ne zabrinjava.

– U prvom dijelu sezone nismo imali Križanca, Milović i Vidić na mjestu stopera uvijek su znali odlično obaviti posao – kaže Katalinić.

Crveni u Maksimir idu odlučni pokvariti slavlje prvaku, idu se boriti za drugo mjesto.

– U drugom dijelu prvenstva igrali smo najbolje u Hrvatskoj, sad igramo s Dinamom za drugu poziciju. Tko bi se tome nadao prije početka prvenstva. Idemo u Maksimir barem po bod, a ukaže li nam se prigoda znat ćemo je iskoristiti. Bit će to opuštena utakmica. Važno je da budemo pametni, tada ćemo se izvući nepobijeđeni – kazao je Katalinić.

Pozorno će Split pratiti što će Hajduk napraviti u susretu s Lokomotivom. Crveni moraju svoj posao obaviti najbolje što znaju, i onda čekati da Hajduk ne pobijedi.

– Slušat ćemo što će se događati u Poljudu. Lokomotiva je u usponu, Hajduk u padu. Vidjet ćemo... A za Dinamo je sezona već završena. Mi idemo pobijediti i čekati da nam Hajduk da prigodu za drugo mjesto. Budemo li pravi, teško će nas Dinamo svladati – kazao je Katalinić.

Jedan od glavnih aduta Splita je vratar Andrija Vuković. Nije ga strah maksimirskih napadača, Beqiraja i društva.

– Nemam se koga bojati, ni Beqiraja niti ikoga drugog. Svi se međusobno dobro poznajemo, nogomet je momčadski sport – kaže Vuković.