Scena

NOVI SINGL: "Češka" pjesma Mejaša zadnja je postaja proslave njihove "Nove godine"

Piše: PolitikaPlus/Hina

Pjesma "Češka" je posljednji singl s albuma "Nova godina" i upravo ovom pjesmom Mejaši najavljuju povratak koncertima i druženjima s publikom. Glazbu i tekst potpisuje Nikola Bosilj, a aranžman uz Nikolu potpisuje Branimir Mihaljević koji je zaslužan i za produkciju. Nikola potpisuje režiju i montažu spota, a iza kamere je bio Petar Begović. Posebnu čar cijelom spotu je dala prekrasna Ines Nikić.

"Sretan sam što se napokon vraćamo tamo gdje smo stali prije dvije godine i upravo ovom pjesmom želimo publici pružiti veselje na koje smo ih navikli kroz sve ove godine rada. Pjesma Češka je baš u onom našem pravom Mejaškom stilu i jako se veselim koncertima koji su pred nama, a po trenutnom rasporedu ćemo se družiti cijelo ljeto od Slavonije do Dalmacije, obići ćemo Sloveniju i Austriju.." - kaže Nikola Bosilj.

 


Foto: Antonio Čukoić


"Videospotom za pjesmu "Češka" zaokružujemo još jedno glazbeno i životno poglavlje u našim životima. Pjesma 'Češka' jedina je pjesma s posljednjeg albuma 'Nova godina' koju zbog pandemije, nažalost, nismo imali prilike prezentirati našoj publici. Čekali smo pravi trenutak za to i smatramo da je uz početak ljeta i dozvoljena okupljanja “Češka” dodatni poziv na zabavu i veselje! Prisjetili smo se kako je to bilo u našim maturantskim danima kada je Češka bila jedno od glavnih odredišta poznatog po zabavi i dobrom pivu. Posebno nas veseli što možemo publici dati ono po čemu nas i pamte, a to su prepoznatljiv ritam, šaljiv tekst, karirane košulje i naša ludost samo su neke od stvari koje ćete prepoznati u našem novom spotu. Nadamo se da ćemo konačno ljeto provesti zajedno u dobrom raspoloženju, pjevajući dobro poznate stare hitove, ali naravno i Češku!" - ističe Edo Drakulić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mejaši