Sport

EP: Rukometaši u Budimpešti, Horvat pozvao šestoricu novih igrača

Piše: PolitikaPlus

Hrvatska rukometna reprezentacija je u utorak u jutarnjim satima otputovala iz Szegeda u Budimpeštu gdje nastavlja Europsko prvenstvo, a hrvatski reprezentativci Ante Gadža i Mate Šunjić ističu da su unatoč svim problemima s kojom je reprezentacija bila suočena pokazali zajedništvo i borbenost.

Za sada poznata su dva hrvatska protivnika u drugom krugu: Crna Gora i Danska, a večeras će se saznati još dva protivnika iz skupine B. Po dolasku u Budimpeštu, reprezentaciju očekuje uobičajeno PCR testiranje. Ranije Covid - 19 pozitivni igrači do daljnjega su u izolaciji.

Izbornik Hrvoje Horvat u međuvremenu je dodatno proširio popis igrača te pozvao golmana Schaffhausena Kristijana Pilipovića, Dominika Kuzmanovića iz Nexea, lijevog beka Porta Ivana Sliškovića, desno krilo PPD-a Vladu Matanovića, desnog vanjskog Pelistera Matea Maraša i pivota Montpelliera Verona Načinovića. Neki će biti u konkurenciji za momčad protiv Crne Gore, a drugi su "osiguranje" u slučaju novih pozitivnih slučajeva i ozljeda.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

RUKOMET, RUKOMETAŠI