A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/T-U-V/Tomislav%20Tomašević.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tomašević otkrio ime novog direktora ZET-a, kao i pročelnice svoga ureda | Politika+
Zagreb

GRADONAČELNIK: Tomašević otkrio ime novog direktora ZET-a, kao i pročelnice svoga ureda

Piše: PolitikaPlus/HRT

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio je na konferenciji za medije da će novi predsjednik Uprave ZET-a biti Marko Bogdanovi.

Završen je natječaj i danas je imenovan kao novi predsjednik Uprave ZET-a Marko Bogdanović. Marko Bogdanović je iskusni menadžer koji je proteklih 20 godina proveo upravljajući vodećim hrvatskim kompanijama. Bio je u Đuri Đakoviću, Holdingu i član uprave i glavni izvršni direktor. Radio je na poslovima restrukturiranja, spajanjima grupacije, bio odgovoran za strateške projekte, rekao je.

Gradonačelnik je rekao kako je Bogdanović poslovnu karijeru započeo u Ledu, Radio je u Zagreb Montaža grupi i OMV-u.

Po obrazovanju je inženjer strojarstva. Stupit će na dužnost krajem siječnja, a dotad će i dalje gospođa Žgela voditi ZET, do stupanja na dužnost Marka Bogdanovića.

Druga tema je natječaj za pročelnika Ureda gradonačelnika.

Prvi natječaj koji završen od svih natječaja za pročelnike, znate da je procedura dosta komplicirana, definirana zakonom i trajanja i testiranja i intervjua na koji svi moraju biti pozvani, žalbe, provjere diploma, i ostalo. Izabrana je Martina Jurišić te će stupiti na dužnost sredinom siječnja. Po struci je diplomirana pravnica s položenim pravosudnim ispitom. Završila je stručno usavršavanje za PR managera. Četiri godine je radila kao glasnogovornica u povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a osam godina radi i kao pravna savjetnica u tom istom povjerenstvu, rekao je. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TOMISLAV TOMAŠEVIĆ, GRAD ZAGREB